GAMEDOG - KOLDPRESSET LAKSEOLIE

Oprettet d.

GAMEDOG - KOLDPRESSET LAKSEOLIE

 

🐾🐟 GAMEDOG - KOLDPRESSET LAKSEOLIE 🐟🐾

 

 

Gamedog - Koldpresset lakseolie er en velsmagende lakseolie af højeste kvalitet. Olien har et naturligt højt indhold af de essentielle omega 3- og 6-fedtsyrer, som har mange gavnlige effekter på store dele af hundens almene sundshedstilstand.

 

1. Reducerer betændelsestilstande

Hunde kan opleve mange forskellige betændelsestilstande i kroppen, hvilket kan give dem store gener. Lakseolie kan virke antiinflammatorisk og bidrage til at nedsætte inflammatoriske tilstande i kroppen.

2. Allergi forebyggende

Lakseolie kan ikke kurere eller fjerne årsagen til allergi, men flere studier har vist at lakseolien er associeret med reduktion i sværhedsgraden af hud og pels problemer forårsaget af allergiske reaktioner hos hunde.

3. Forbedrer hud og pels kvalitet

De gode fedtsyrer og sammensætningen i Gamedogs lakseolie bidrager til at opretholde en god hudbarriere og giver en flot, blank og glansfuld pels.

4. Booster immunsystemet

Omega 3-fedtsyrerne i Gamedog lakseolie er kendt for at bidrage til at opretholde og booste immunsystemet

5. Nedsætter blodtrykket

De gode fedtsyrer er generelt kendt for at afhjælpe højt blodtryk - dette gælder også for hunde.

6. Reducerer forekomst af led problemer

Led problemer kan forekomme naturligt i takt med udviklingen af alderen hos en hund. Led problemer kan være forårsaget af mange faktorer; alt fra genetik til inflammatoriske tilstande. Gamedog lakseolie hjælper i bekæmpelsen af inflammatoriske tilstande og bidrager generelt til sunde led.

7. Forbedrer de kognetive funktioner

Ældre hunde kan opleve en naturlig nedsættelse af de kognetive funktioner i takt med alderen - Gamedog lakseolie kan hjæpe med at opretholde de kognetive funktioner længere tid hos aldrende hunde. 

8. Bidrager til den almene sundhed

Gamedog lakseolie bidrager generelt til høj almen sundhedstilstand hos din firbenede bedste ven.

 

 

Hvorfor vælge Gamedog lakseolie? Gamedog lakseolie udvindes ved koldpresning under lav temperatur, hvilket sikrer at fedtsyrerne ikke nedbrydes og dermed mister deres gode virkning. Desuden er Gamedog lakseolie fremstilles som et rent naturprodukt uden brug af konserveringsmidler eller kunstige farve- og smagsstoffer.