NY VARIANT - GAMEDOG KORNFRI

Oprettet d.

NY VARIANT - GAMEDOG KORNFRI

 

 

NY VARIANT

 

Det er med stor fornøjelse at vi fra mandag den 18. oktober 2021 kan tilbyde vores kunder og deres firbenede bedste venner en kornfri variant af vores danske kvalitets hundefoder!

Vores Gamedog Kornfri er baseret på frisk fersk laks, kartoffel, ærter og hestebønner. Varianten er særdeles rigt på gavnlige optagelige fibre, hvilket gør varianten særligt god for tarmfunktionen


 

Gamedog Kornfri:

- Dansk produceret udelukkende af danske ferske frisk råvarer af højeste kvalitet

 

- Ingen kunstige farvestoffer, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og smagsforstærkere

 

- Optimal fordøjelse grundet indhold af naturligt præbiotisk inulin fra cikorie planten samt et højt indhold af fiberholdige ærter, hestebønner og sukkerroer.

 

- Indhold af ølgær sikrer et højt indhold af mannan-oligosaccharider (MOS). MOS en fiber variant, som har en særligt gavnlig virkning da disse hæmmer udviklingen af dårlige bakterier.

 

- Glucosamin og chondroitinsulfat som naturligt forekommende i form af den ferske laks bidrager til sunde og fleksible led og styrker knoglerne igennem hele livet.

 

- Høj biologisk værdi og høj udnyttelsesgrad stammer fra den høje råvare kvalitet som sikrer at optageligheden af alle foderets komponenter er i top.

 

 - Omega-3 og -6 samt essentielle aminosyrer er med til at holde huden sund og modstandsdygtig samt pelsen skinnende blank.

 

Gamedog Kornfri er især velegnet til hunde med kendt allergi over for korn, til hunde med allergi lignende symptomer eller til hunde med tendens til sart og eller blød mave