Referencer

Søren Petersen - Ejer af Gamedog

Som ejer af Gamedog hundefoder, bliver alle vores brugsschæfer fodret med de forskellige varianter. Jeg har brugt produktet siden 1997 og har været yderst tilfreds.  
Da jeg træner konkurrence med mine hunde på elite plan, er foderet blevet testet igennem, om det kunne leve op til den høje kvalitet – og det kan det i den grad.
Jeg har været DM mester i 2011 og nr. 3 i 2013 og flere gange deltagere til VM, foderet skyldes helt sikkert at de hele tiden er i top form, til den høje præstation.
Mine hunde har altid flot plank blød pels, sætter gode muskler og har aldrig set vokseværk på nogle af mine hunde.
Et godt kvalitets hundefoder er resultatet af flot plank blød pels, mørk fast afføring og klare øjne.
           

 Kennel Crympe

Jeg har anvendt Gamedog til mine to schæferhunde i snart et år, og har igennem dette lille år ikke haft nogen klager overhoved over dette produkt. Begge hunde fungerer rigtig godt på Gamedogs produkter. Jeg anvender både standart, aktiv og lakseolie til mine to hunde. Denne kombination giver mine hunde en fantastisk pels, den er blevet super blank, og farverne er blevet mørkere. Jeg har før i tiden skulle anvende div. pelsprodukter i forbindelse med udstillinger og lign. Dette gjorde jeg for at få pelsen til at se optimalt ud, men jeg er ikke mere afhængig af disse produkter. Jeg vil til en hver tid kunne anbefale Gamedog til andre.
Læs mere på: www.kennelcrympe.dk


Poul Ørnemark

Poul er stadsdyrelæge, dommer ved udstillinger og opdrætter af gravhunde. Jeg bruger Gamedog foder fordi det virker godt på mine hunde. Det er vigtigt at mine hunde står flot og sunde når vi deltager på udstillinger både her i Danmark men også ude omkring i verden. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger af Gamedog hundefoder og gør det selvfølgelig til købere af vores hunde, men også andre hunde ejere.
Læs om Poul og hans hunde på. www.teckel.dk

   
 


Kennel Kweo

Inge Hellmund & Ole Sarbæk, indehaver af schæferhunde kennel Kweo, har brugt Gamedog hundefoder siden år 2000. Daværende indehaver af Gamedog hunderfoder bor i Odder, og han plagede om vi ikke ville bruge dette fantastiske foder. Vi havde dengang vokseværk problemer på vore hvalpe og unghunde, og det kurerede vi ved at fodre med et ektremt dyrt hundefoder som vi købte hos dyrlægen.
Fra den dag har vi ikke brugt andet foder, og vi har aldrig vokseværk problemer ved vore hvalpe og unghunde.
Vi anbefaler at foderet til hvalpekøbere, men ikke alle følger rådet, men de får da ogå ofte vokseværk problemer.
Vi anbefaler at man giver hvalpefoderet tindtil hvalpen er 18 måneder, derefter Standard, Aktiv eller Professionel, alt efter hvor meget hunden skal yde. - et skvis Lakseolie skader da heller ikke, men altid Gamedog! 
Læs om Kennel Kweo og deres hunde på www.kweo.dk
    

   
 

 

Kennel Sundeved

Ejes og drives af Pia og Lars kyndesen. De har i mange år brugt Gamedog hundefoder til Deres hunde med stort succes. De træner meget med deres hunde og det er derfor vigtigt at hundene optager foderet korrekt og at hundene er glade for Gamedog hundefoder.
De er også lokale forhandler af Gamedog.
Læs om Kennel Sundeved og deres hunde på www.lapiky.dk/kennel

                                                                 

Lene Ernst og Bjarne Johansen

Lene og Bjarne har i mange år brugt Deres hunde til jagt. Dette kræver meget træning og vedligehold af hundene, for at opnå en rigtig god jagthund. Bjarne har gennemgået uddannelsen som hundetræner under Dansk jægerforbung, og fungere som træner i den lokale jagtforening.Lene har går meget op i pleje og vedligehold af hundenes krop og pels, og har gennemført diverse kurser inden for hundeplejning.
Vi har i mange år anvendt Gamedog hundefoder til vores hunde og når man træner og bruge hundene meget er det vigtigt at hundene får det rigtige godt foder. Det har vi kun oplevet med Gamedog.
Specielt Gamedog Professionel virker godt på vores hunde.